Våra Tjänster

Våra tjänster är populära och vi älskar att snabbt, effektivt och noggrant göra ett proffsigt arbete åt våra kunder. Finnas tillgängliga och hålla en god relation, på det sättet underlättar vi er vardag där ni kan prioritera tid till verksamheten.

VÅRA TJÄNSTER

Vad vi kan erbjuda dig

Företagsstäd

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, mindre butik eller en stor industrilokal är en sak säker – det är första intrycket som räknas.

Hemstäd

Som hemstädskund hos oss får du städning samma veckodag och av samma person, varje eller varannan vecka, till en fast månadskostnad.

Flyttstäd

När alla kartonger är packade och flyttlasset har gått, finns det sällan energi kvar att städa. Vi hjälper dig, och ser till att din bostad blir som ny, från golv till tak.

Grovarbete

Miljöservice kan hjälpa dig med alla typer av tyngre arbeten. Vi har lång och bred erfarenhet av olika fastighet, bygg och industristjänster till företag och organisationer av alla storlekar i Norr.

Golvvård

Trä, laminat, sten, plast eller textil spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern. Låt inte slitna ytskikt grusa dina affärer.

Snöskottning

Vi utför snöröjning i alla former åt flertalet fastighetsbolag och företag i norr.

Fönsterputs

För att få en trivsam helhetsupplevelse och bra ljusinsläpp i lokalerna bör fönster putsas regelbundet.

Byggstäd

Smuts och damm finns det gott efter att byggarna varit där. Bäst är då att anlita oss för att ta hand om byggstädet så ni kan flytta in i ren och fräsch miljö.