Glada nyheter, vi öppnar i Boden!

Följ oss:

24 maj 2023

– Boden har kanske det mest attraktiva företagsklimat i norra Sverige just nu. Det kändes självklart för oss att vår resa fortsätter just där det händer. Det blir som att komma hem, vi har ju våra rötter i Boden. Vi vill vara en del av den gröna omställningen som sker i Norrbotten, fantastiskt roligt med alla investeringar och nyetableringar som görs. Framförallt det nya stålverket som ska producera ett grönt fossilfritt stål, säger Charlie Wiklund, VD Miljöservice i Norr.

Vi har rekryterat en av de mest rutinerade i branschen som från och med 1 Augusti kommer starta igång i helt nyrenoverade lokaler centralt i Boden. Samma röda tråd som i Skellefteå med maskiner, planeringsverktyg och utrustning i toppklass. Vi vill fortsätta bygga vår verksamhet på långsiktiga relationer med fokus på säkerhet och arbetsmiljö.